Alaşehir'de Korkutan Yangın: 1 Kişi Dumandan Etkilendi

Alaşehir Manşet Haber-Alaşehir’ de çıkan ev yangınında 1 bir kişi dumandan etkilendi.  Dumandan etkilenen Can Gün ( 26) isimli şahıs 112 acil servis ekipleri tarafından Alaşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Alaşehir Beşeylül Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Sercan Gün’e ait evde saat 20.45 sıralarında henüz nedeni belirlenemeyen yangın çıktı.

Yangında evin iki odası tamamen yandı. Evde kimsenin bulunmadığı yangında, komşuların kısa sürede müdahale etmesi ve itfaiye ekiplerinin zamanında müdahale etmesi sonucu yangın büyümeden ve çevreye sıçramadan kontrol altına alındı.

Yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi yanında 112 Acil servis ekipleri ve polisler de olay yerine geldiler. Yangını söndürmek için evin içine giren vatandaşlardan Can Gün dumandan etkilendi. 112 Ekipleri tarafından ambulansta ilk müdahalesi yapılan Can Gün Alaşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Ev sahiplerinin yangın esnasında başka bir yerde gezmekte oldukları öğrenildi.



alaşehir yangın alaşehir son dakika haberleri alaşehir haber sitesi alaşehir