Alaşehir'de Köpek Katliamı!

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde çok sayıda köpek, tarım ilacı ile zehirlendi. Zehirlenen 5 köpekden 4'ü sahibinin gözleri önünde, yapılan tüm müdahalelere rağmen telef oldu.

Reklam
Reklam

 

ALAŞEHİR MANŞET / SONER VATANSEVER

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde sahipli 5 köpek, tarım ilacına bulanmış et ile zehirlendi. 

Olay, Alaşehir'e bağlı Girelli Mahllesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emine Karaaslan'a ait beş adet köpek, iddiaya göre komşuları M.U. tarafından tarlasına girdiği için zehirlendi. Köpekler yedikleri tarım ilacına batırılmış etler nedeniyle zehirlendiler. Akşam saatlerinde köpeklerin ağızlarından köpükler çıktığını ve kan aktığını fark eden köpek sahipleri ve çevredeki vatandaşlar, halen can çekmekte olan köpekleri kurtarmak için seferber oldular. Alaşehir ilçe jandarma ekipleri ve veteriner ekiplerinin müdahale ettikleri 5 köpekten 4'ü kurtarılamayarak telef oldu.

Köpeklerin sahibi Emine Karaaslan, "Bu köpekler benim çocuklarım gibiydi. Onlar bizim herşeyimizdi. Ağzı dili olmayan bu hayvanlar kime ne yaptı. Komşumun tarlasında tarım ilaçlı etler bulduk. Köpeklerim de o tarlada can çekişerek gözlerimin önünde öldü. Jandarma ekiplerine ifade verdim ve şikayetçi olduk. Allahlarından bulsunlar. Psikolojim alt üst oldu. Yapılan bu vahşeti Allah'a havale ediyorum" dedi.

 

 

 





alaşehir köpek katliamı alaşehir köpek zehirleme