Alaşehir'de kontrolü kaybeden motosiklet 3 araca çarptı: 1 Yaralı

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan motosiklet ilk olarak park halindeki bir otomobile ardından da yine park halindeki iki motosiklete çarparak durabildi. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralanarak tedavi altına alındı. 

Alaşehir’de Fevzi Paşa Caddesi istikametinden Atatürk Bulvarı istikametine seyir halinde olan 45 AGE 940 plakalı motosiklet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, Cumhuriyet Caddesi girişinde park halindeki bir otomobile ardından da yine park halinde olan iki motosiklete çarparak durabildi. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan S.V. (19) olay yerine sevk edilen acil sağlık ekiplerince olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Alaşehir Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. 

Yaralı motosiklet sürücüsünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekiplerinin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

alaşehir motosiklet kazası alaşehir kaza alaşehir son dakika kaza haberleri alaşehir kaza haberleri