Alaşehir'de Kavşak ve yollar yenileniyor

Alaşehir Belediyesi tarafından ilçedeki kavşaklar yenilenerek daha modern bir görünüme kavuşturuluyor. Bu kapsamda ilçe girişindeki Üzümlü Kavşak ile Bülent Ecevit Kavşağı, Borsa Kavşağı ve Çataltepe Kavşağı peyzaj düzenlemeleri ile yenilenerek modern bir görünüme kavuşturuldu.

Reklam
Reklam

Alaşehir’de kavşakların çalışmalar sonrasında yepyeni bir görünüme kavuşturulduğunu belirten Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu; "Geniş kapsamlı bir çalışma ile kentin en önemli kavşakları yeniden düzenlendi. Kavşak çalışmalarının yanı sıra ilçenin trafik yoğunluğu ve yerleşim açısından en önemli caddelerinden birisi olan Kurtuluş Mahallesi'ndeki Adnan Menderes Caddesinin devamı olan ve ilçe stadının arka kısmında kalan yolda yol genişletme, asfaltlama ve kaldırım çalışması sonrasında yol sil baştan yenilendi. Çalışmalarımız ile kentin trafiğini rahatlatacak proje hayata geçirilmiş oldu.Yine ilçe meydanından geçen Süleyman Demirel bulvarı yolumuz yenilenerek sıcak asfaltlama işlemi ile çok daha kullanışlı bir hale getirildi. Sadece Kurtuluş Mahallemizde 6 bin metrekare sıcak asfaltlama çalışması yaptık" dedi.ÖKÜZCÜOĞLU, “KAVŞAKLARIMIZ ALAŞEHİRİMİZE YAKIŞIR BİR HALE GELDİ”

İlçedeki kavşakların Alaşehir'e yakışan, modern bir yapıya kavuşturulduğunu söyleyen Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, “İlçemizdeki kavşakları yenilenme çalışmalarını tamamladık. Kavşaklarımız modern görünüme kavuşturuldu. Bunun yanında ilçe genelinde yol yapım çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Kentimizde yol problemi yaşayan mahalle kalmayacak. Hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımız gayretle ve özveriyle devam ediyor. Kent merkezinde doğalgaz çalışmalarına bağlı olarak yapılan kazı çalışmalarının ardından yol düzenleme çalışmalarına maalesef hemen giremiyoruz. Zeminin iyice çökmesini bekliyoruz, bu da biraz zaman alıyor. Doğalgaz firma yetkililerinin yapmış oldukları kaçak testlerinin ardından onay verilmesi durumunda, zeminin durumuna göre ekiplerimiz sırayla tüm sokaklara giriyorlar" ifadelerini kullandı.

alaşehir kavşak alaşehir yol çalışması alaşehir belediyesi alaşehir borsa kavşağı alaşehir üzümlü kavşak