Alaşehir'de Kahreden Haber

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde serinlemek için sulama göletine giren üç çocuktan ikisinden haber alınamadı. Gölette kaybolan çocukları arama çalışmaları sürüyor.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever /Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de serinlemek için sulama göletine giren üç çocuktan ikisinden haber alınamadı. Gölette kaybolan çocukları arama çalışmaları sürüyor. 

Olay, öğle saatlerinde Kemaliye Mahallesi'nde bulunan Sulama göletinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, M. A. (14), E. E. (13) ve E. E. (13) yaşlarındaki üç çocuk serinlemek için sulama göletine girdi. Bir süre burada yüzen üç çocuk üstleri çamur olduğu için göletin daha derin ve temiz olan kısmında kirlenen tişörtlerini temizlemek için bu bölgeye yaklaştılar. Göletin derin kısmında ayağı kayan ve suya düşen E. E. isimli çocuğu kurtarmak için ikiz kardeşi E. E. ve arkadaşı M. A. suya atladı. İkiz kardeşler göletin içerisinde gözden kaybolurken, diğer arkadaşları 14 yaşındaki M.A. sudan çıkmayı başararak jandarmadan yardım istedi.

Olay yerine kısa sürede çok sayıda jandarma, 112 Acil sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Alaşehir ilçe Kaymakamı Abdullah Uçgun'da çalışmaları yerinde incelerken, kaybolan çocukların cansız bedenleri deniz polislerince göletin yaklaşık 2.5 metre derininden çıkarıldı. 

alaşehir haber alaşehir 45 haber alaşehir olay alaşehir son dakika haberleri alaşehir kemaliye alaşehir suda boğulan çocuk