Alaşehir'de İşletmede Çıkan Yangın Korkuttu

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde meydana gelen işletme yangını paniğe neden oldu.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever / Alaşehir Manşet-Alaşehir ilçe merkezine 3 km uzaklıktaki Baklacı Mahallesi'nde bir işletmede çıkan yangın paniğe neden oldu.

Olay, öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Baklacı Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir plastik kasa üretim atölyesinin bitişiğindeki tarlada yakılan anız rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. İddiaya göre, alevler kısa sürede fabrikanın bahçesinde bulunan plastik kasalara sıçradı. Kasalarını tutuşmasıyla büyüyen yangın bir anda yayıldı. 

Fabrika çalışanlarının itfaiye ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir İtfaiye amirliği ekiplerince müdahale edilen yangın çok daha büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü. 

Yaşanan olayla ilgili çevredeki vatandaşlardan Ekrem Türk, "bizim tahminimiz yangın tarladan fabrikaya sıçradı. Yangın ilk olarak fabrikada çıksa kesinlikle tarlaya sıçramaz. Çünkü, ılgınköy yönüne doğru çok kuvvetli bir rüzgar vardı. Anız ateşi yakmak istediler, kuvvetli rüzgarında etkisi ile yangın fabrikaya sıçradı"dedi.

Meydana gelen yangında ölen ya da yaralanan olmazken, fabrika bahçesinde bulunan malzemelerin tutuşması sonucu maddi hasar meydana geldi. 



alaşehir alaşehir yangın alaşehir fabrika yangın alaşehir 45 haber alaşehir olay alaşehir son dakika haberleri