Alaşehir'de İlyas Yalçıntaş Rüzgarı

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde Cumhuriyet Bayramı binlerce kişinin katıldığı konserle kutlandı.Türk pop müziğinin sevilen isimi İlyas Yalçıntaş Alaşehirlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen konsere binlerce kişi ellerinde ay yıldızlı  bayraklarla katıldı.

Alaşehir’in Cumhuriyet Bayramını kutladığı bu gece de Alaşehir  Cumhuriyet Meydanı ay yıldızlı bayraklarla kırmızıya boyandı. Al bayraklarla dolup taşan Alaşehir Cumhuriyet Meydanında saygı duruşunun ardından İstiklal marşı okundu.

Konser öncesi Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak konuşmasını yapmak üzere sahneye çıkarak Alaşehir halkına şunları söyledi;’’Bugün, tarihi şan ve şerefle dolu aziz Türk milletinin prangalarından kurtulduğunu,esareti kabul etmediğini dosta ve düşmana ilan edişinin 95’inci yıl dönümüdür. Bugün bizim en büyük bayramımızdır.Cumhuriyeti bizlere armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tümsilah arkadaşlarını rahmetle minnetle anıyorum.Allah onlardan binlerce kez razı olsun.Ben şuna inanıyorum ,bu ülkeyi seviyorsak Milliyetçi ve Atatürkçü nesiiler yetiştirmek zorundayız.Ülkemiz zor bir süreçten geçmekte, tüm düşmanlarımız ülkemiz üzerinde hain planlar yapmaktadır. ‘’ diyerek sözlerini şu şekilde devam ettirdi;’’peygamer efendimizin hadisi şerifinde söylediği gibi Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. Ayrıştırmayacağız, birleştireceğiz.29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun ne mutlu Türküm diyene’’ diyerek konuşmasını sonlandırdı. Sahneye çıkan ünlü şarkıcı İlyas Yalçıntaş 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel hazırlanmış olan plaket bizzat Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak tarafından verildi. Plaketin verilmesinin ardından Alaşehirin o meşhur kuru üzümü sepette ünlü şarkıcı İlyas Yalçıntaş’a hediye edildi.   

Alaşehir Belediyesi organizasyonunda gerçekleşen ve binlerce kişinin katıldığı İlyas Yalçıntaş konserinde ünlü şarkıcı sevilen şarkılarıyla Alaşehir halkına unutulmaz bir gece yaşattı.

Mustafa Geriş / Alaşehir Manşet



alaeşhir ilyas yalçıntaş alaşehir ali uçak alaşehir konser