Alaşehir'de ilk milletvekili aday adayı Ali Aydın oldu

Alaşehir CHP Lokali’nde ilçede ilk aday adaylığını açıklayan isim Ali Aydın oldu. Adaylık açıklama törenine Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, CHP Alaşehir ilçe başkanı Gülgün Hasçelik, CHP Kadın Kolları Başkanı Teslime Cura, CHP Gençlik Kolları başkanı Tolga Bilen ve partililer katıldılar.

Aday Adayı açıklama töreninde konuşan Alaşehir CHP İlçe başkanı Gülgün Hasçelik, Ülkemiz tarihi bir seçime giderken, biz gece gündüz demeden çalışıyoruz ve seçime hazırız. Yıllardır Alaşehir’den CHP milletvekili çıkmamış, inşallah bu kez ilçemizden bir milletvekili göndereceğiz, dedi. 

Törene katılan Alaşehir Belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu Ali Aydın’ın aday adaylığını kutlayarak, başarılar diledi.

CHP’den aday adayı olan Ali Aydın yaptığı açıklamada, "ülkemizin kötü gidişinden ve ülkemizin uçuruma doğru gittiği bir dönemde aday oldum . 

Ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte, cumhuriyetimizi ve ülkemize sahip çıkmak için bu yola çıkmayı kendimi bir yurtsever ,Kemalist olarak sorumlu hissediyorum.

A.K.P iktidarının ve tek adam rejiminin halkımıza yaşattığı cehennem, dış politakada bütün komşularımızla yaşanan kötü gidişatı göz önüne aldığımda ülkemin sonunun felaket olacak bir şekilde uçuruma doğru sürüklendiği ortadadır .İnsanca yaşanacak bir düzen kurma mücadelesine ben de kendimce katkıda bulunarak bu mücadeleye omuz vermek istiyorum. Bu ilke doğrultusunda millet vekili olmak için yola çıkmış bulunmaktayım.

Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yoldan sapmadan mücadele etmek ülkeme yararlı olmak için bu göreve talip oldum.

Liderimiz Kemal Kılıçdaroğlu ile beraber sonuna kadar mücadele edeceğime, yaşanabilir özgür ve demokratik bir ülke ,hiç bir çocuğun yatağa aç yatmayacağı bir düzen kurmak istiyoruz.

Cumhuriyetin ikinci yüzyılını demokrasi ile taçlandırmak için göreve talibim. Eğer bize bu onurlu göreve layık görürseniz adaleti sağlamak bizim görevimiz olacak. Hepinize saygılar sunarım,dedi.

alaşehir milletvekili adayı alaşehir chp alaşehir chp milletvekili adayı