Alaşehir'de ilçe Protokolü Koltuklarını Çocuklara Devretti

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla protokol, koltuklarını çocuklara devretti.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever /Alaşehir Manşet-Alaşehir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla protokol, koltuklarını çocuklara devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kapsamında  Yıldırım Beyazıt İlkokulu Öğrencileri  Kaymakamlık makamına, Fatih İlkokulu Öğrencileri Garnizon Komutanlığı, Osman Akça İlkokulu Öğrencileri Belediye Başkanlığı,  Hacı Kelepirci İlkokulu Öğrencileri Cumhuriyet Başsavcılığı ve Atatürk İlkokulu Öğrencileri de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamına başkanlık ettiler. 

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzüoğlu, başkanlık makamını Osman Akça İlkokulu'ndan 4/A sınıfı öğrencisi Buket Yörük'e devretti.

Belediye Başkanı Öküzüoğlu , bu günün gençlerinin çocuklarının, yarının yöneticisi, bilimcisi, idarecisi belki doktor ve belediye başkanı olacağını dile getirerek; “ Bu makamlar mevkiler bizlere birer emanet. Bu dünya Sultan Süleyman'a bile kalmadı. Bizler, bu makamı elimizden gelenin en iyisini yaparak, en iyi hizmeti vererek bizden sonra gelecek olanlara devredeceğiz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. İnanıyorum ki sizler derslerinizde çok başarılı olacak ve Atatürk'ün gösterdiği yolda ilerleyeceksiniz. Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı gençler olarak bu vatana bu millete faydalı insanlar olacaksınız. Bu gün ben size ve temsil ettiğiniz tüm arkadaşlarınıza söz veriyorum. İsteklerinizi ekip arkadaşlarım ile birlikte yerine getirmeye çalışacağız” diye konuştu. Minik Buket'in isteklerini teker teker not alan başkan Öküzcüoğlu, isteklerin en kısa zamanda yerine getirileceğini belirtti.

Kaymakam Uçgun, koltuğunu 4. sınıf öğrencisine devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, koltuğunu Yıldırım Beyazıt İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Eylül Çavuşoğlu'na devretti. Kaymakam Uçgun, 
4. sınıf öğrencisi Eylül Çavuşoğlu'nun Alaşehir'in ilk kadın kaymakamı olacağını belirterek, "Eylül, Alaşehir’in ilk kadın kaymakamı olacak. Kısmet olursa, kızımız zamanı geldiğinde kaymakam olacak ve şayet ömrümüz vefa eder biz de yaşıyor olursak, beni arayacak" dedi.

Kaymakam Uçgun, kendisini ziyaret eden çocuklara hediye paketleri verdi.












alaşehir alaşehir ilçe milli eğitim alaşehir kaymakamlığı alaşehir belediye başkanı alaşehir garnizon komutanlığı alaşehir savcısı