Alaşehir'de İki Mahalleye Yeni İçme Suyu Arıtma Tesisi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir'in Çarıktekke ve Dağarlar mahallelerinde inşa ettiği içme suyu arıtmaKaynak: Alaşehir'in İki Mahallesine Yeni İçme Suyu Arıtma Tesisi.

Reklam
Reklam

 

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Çarıktekke ve Dağarlar mahallelerinde inşa ettiği içme suyu arıtma tesislerindeki çalışmalarını tamamladı. Arıtma sistemlerinin de kısa süre içerisinde montajı tamamlanarak vatandaşa daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu ulaştırılacak.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde yaşayan vatandaşlara daha sağlıklı su temini için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından, Alaşehir ilçesine bağlı Çarıktekke ve Dağarlar mahallelerinde de içme suyu arıtma tesisleri inşa edildi. İnşaat işleri tamamlanan tesislerde, arıtma sistemine ilişkin montaj çalışmalarının ardından tesisler işlemeye başlayacak. 

AMAÇ, EN KALİTELİ İÇME SUYUNU SAĞLAMAK

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, “İlimiz genelinde sondajlar vasıtasıyla elde ettiğimiz yeraltı sularımızın kalitesini arttırmak öncelikli çalışmalarımız arasında yer almaktadır. Vatandaşımızın gönül rahatlığıyla su tüketebilmeleri adına gerek altyapı gerekse de tesis yatırımlarımız önem taşıyor. İçme suyu arıtma tesislerimizde de yeraltından çıkan sularımızı belirli sistemler dahilinde arıtım işlemine tabi tutarak, daha içilebilir hale getiriyoruz. Amacımız, 17 ilçemizin tamamında yaşayan halkımıza mümkün olan en kaliteli içme suyunu sağlamaktır” dedi.

alaşehir alaşehir maski alaşehir çarıktekke alaşehir dağarlar