Alaşehir'de 'Hoş Geldin Bebek' projesiyle 101 aileye ulaşıldı

Alaşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz Mart ayında başlatılan proje kapsamında yeni doğan bebekler için hazırlanan, 'Hoş Geldin Bebek' adlı hediye çantası dağıtımı sürüyor. Proje kapsamında şu ana kadar Alaşehir'de bebeği yeni doğmuş 101 aileye hediye paketi ulaştırıldı.

Reklam
Reklam

Alaşehir Belediyesi Kadın, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, ilçede yeni çocuk sahibi olan ailelerin sevincine ortak olmak amacıyla ‘Hoş Geldin Bebek’ ziyaretlerine devam ediyor. Yeni bebek sahibi olan aileleri evlerinde ziyaret edip Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu'nun tebrik mesajını ileten Sosyal Hizmetler ekibi, bebeklerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik içerisinde yenidoğan seti, battaniye, biberon, bebek şampuanu, ıslak mendil ve bebek bezlerinin bulunduğu özel olarak hazırlanmış çantaları hediye ederek yüzleri güldürüyor.

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirterek “Alaşehir Belediyesi olarak doğumdan ölüme kadar her vatandaşımızın yanında olmaya çalışıyoruz. ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında kentimizde dünyaya gözlerini açan bebeklerin ailelerini ekiplerimizle ziyaret etmeye devam ediyoruz. Bu kentte doğan, büyüyen, yaşayan her hemşehrimiz bizler için çok kıymetli. Onlar, güzel bir kentte yaşasınlar diye hizmet üretmek için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz” dedi.

hoş geldin bebek alaşehir hoş geldin bebek alaşehir belediyesi alaşehir ahmet öküzcüoğlu