Alaşehir'de Genç Nesiller Suyuna Sahip Çıkıyor

Alaşehir Manşet Haber - MASKİ Genel Müdürlüğü, Su Tasarrufu Eğitim Projesi kapsamında Alaşehir'de bazı ilkokullarda seminer düzenledi.

Reklam
Reklam

 

MASKİ Genel Müdürlüğü, Su Tasarrufu Eğitim Projesi kapsamında Alaşehir Beş Eylül İlkokulu ile Delemenler İlkokulu öğrencilerine seminer düzenledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ilçe ilçe gezerek Manisalı çocuklara sularına sahip çıkmayı öğütlüyor. Abone İşleri Dairesi Başkanlığınca yürütülen Su Tasarrufu eğitim Projesi kapsamında Alaşehir ilçesi de ziyaret edildi. Beş Eylül İlkokulu ve Delemenler İlkokulu öğrencilerine verilen eğitim seminerleri sayesinde genç zihinlere tasarruf bilinci aşılanarak, konuyla ilgili günlük hayatta uygulanabilecek yöntemler anlatıldı. Beş Eylül İlkokulu Müdürü İsmail Ekici ile Delemenler İlkokulu Müdürü Yaşar Türkmen’in de yer aldığı seminere, MASKİ ilçe şefi Emin Dikici de katıldı. Sunum sonrasında dağıtılan hediyelerle de büyük sevinç yaşayan çocuklar, kendilerini su tasarrufu gönüllüsü ilan eden MASKİ’ye teşekkür ettiler.

alaşehir alaşehir maski maski alaşehir alaşehir delemenler delemenler alaşehir beş eylül ilkokulu