Alaşehir'de Gazino Cinayetinde 8 Kişi Tutuklandı

Alaşehir'de geçtiğimiz günlerde bir gazinoda meydana gelen silahlı çatışma sonucu işyeri sahibi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.  Olayla ilgili önemli gelişmeler yaşandı. İl Emniyet Müdürlüğü ve Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çatışmaya karıştıkları iddia edilen 8 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan 8 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olayın geçmişi

Alaşehir'de bir gazinoda, alacak verecek meselesi yüzünden çıkan bir kavga sonucu 1 kişinin hayatını kaybetmesi ve 3 kişinin yaralanmasıyla başlamıştı. Saat 02.00 sıralarında yaşanan bu olayda silahlar konuşmuş, Erkan Ildız (40) vurularak olay yerinde yaşamını yitirirken, M.E.D. (45), S.T. (45) ve İ.Ö. (52) isimli şahıslar yaralanmıştı. Yaralılar hemen Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış, ardından tedavi için farklı hastanelere sevk edilmişlerdi.

Olayın ardından polis, çatışmayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatmış husumetliler ile gazinoyu işleten Erkan Ildız arasındaki husumeti araştırmıştı.

Manisa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaya karıştıkları iddia edilen 8 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyet birimlerindeki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi.

Mahkeme, 8 şüpheli için tutuklama kararı verdi. 

alaşehir gazino cinayeti alaşehir cinayet alaşehir son dakika ölüm haberleri alaşehir silahlı çatışma