Alaşehir'de FETÖ Operasyonu!

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de bir çok ilçe ile eş zamanlı olarak onlarca adrese FETÖ baskını yapıldı. Çok sayıda kişi göz altına alındı...

Reklam
Reklam

 

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon kapsamında Alaşehir'de hakkında yakalama kararı çıkarılan çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hakkında yakalama kararı çıkarılan 35 kişiye yönelik operasyon yapıldı.

Alaşehir, Salihli, Turgutlu, Köprübaşı, Kula, Sarıgöl ilçelerinde 40'tan fazla adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda hakkında yakalama kararı çıkarılan 35 kişiden 31'i gözaltına alındı. 4 firarinin ise yakalanması için başlatılan çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Öte yandan gözaltına alınanlardan bazılarının örgütün yeniden yapılanması için çalışma başlattığı ve sözde para yardımı adı altında örgüte para aktardığı öğrenildi.

alaşehir fetö alaşehir fetö tutuklama alaşehir 45 haber alaşehir olay alaşehir son dakika haberleri alaşehir haberleri alaşehir asayiş haberleri