Alaşehir'de Feridun Düzağaç rüzgarı esti

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Alaşehir Şubesi tarafından üniversite eğitimi alan öğrencilere destek olmak amacıyla Turkuaz Kır Bahçesinde Feridun Düzağaç konseri düzenledi. 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Alaşehir Şubesi tarafından organize edilen konserde Feridun Düzağaç ve Mary Jane sahne alırken Alaşehirliler unutulmaz bir gece yaşadı. Coşku dolu konserde özellikle Feridun Düzağaç, sempatik tavırları ve performansıyla beğeni topladı. Yaklaşık bin 100 kişinin katıldığı konserde etkinlik öncesi konuşma yapan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Alaşehir Şube Başkanı Remziye Usluer Yağcı,“ Çağdaş dayanışmanın içinde olmak çocuklarımıza, torunlarımıza ve Atatürk’e karşı öncelikli sorumluluğumuz. Profesör Dr. Türkan Saylan’ın dediği gibi Cumhuriyet’e borcumuzdur. Yarınların bugünden daha iyi olması için hepimize sorumluluk düşüyor. Bu yüzden çok çalışmalıyız. Yaptığımız etkinliklerde bizim amacımız Atatürk’ün ilke ve inkılapları ışığında Profesör Dr. Türkan Saylan'ın neferleri olarak çağdaş aydınlık gençlerimize bir nefes olabilmek. Bu kapsamda her yıl 3 etkinliğimiz oluyor. Yaz ayları ve kış konserimiz ile birlikte bir de tiyatro etkinliğimiz oluyor” dedi.

Çağdaş yaşamı destekleme derneği alaşehir alaşehir Çydd alaşehir dernek alaşehir konser alaşehir feridun düzağaç konseri