Alaşehir'de Facianın Eşiğinden Dönüldü

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde klima motorunun patlaması sonucu bir evde yangın çıktı. Yaşanan olayda korku dolu anlar yaşandı.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de klima motorunun patlaması sonucu bir evde yangın çıktı. 

Olay, Alaşehir merkez mahallelerinden Sarısu Mahallesi'nde dün gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sarısu Mahallesi Şehit Fevzi Caddesi Şeyh Sinan camii yakınlarında bulunan 4 katlı bir apartmanın birinci katında sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenle çalışır durumdaki klimada bir anda patlama meydana geldi. 

Patlamanın etkisiyle alevler kısa sürede büyüdü ve yangın bütün evi sardı. Kendini bir anda alevler içerisinde bulan ev sakinlerinden engelli Hüseyin Yalçınkaya, komşularının müdahalesiyle alevlerin arasından çıkarılarak kurtarıldı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir İtfaiye amirliğine bağlı ekipler ile birlikte 112 Acil sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.

Dumandan etkilenen Hüseyin Yalçınkaya ile üst komşuları Alime Kaynak ve Ahmet Kaynak, 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Alaşehir Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri yaşanan olayla ilgili inceleme başlattı. 

alaşehir alaşehir haberleri alaşehir 45 haber alaşehir olay alaşehir son dakika haberleri alaşehir yangın alaşehir klima patlaması alaşehir ev yangını alaşehir yangın