Alaşehir'de Eşit Oy Alan Muhtarları Kura Belirledi

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Alaşehir ilçesine bağlı 4 kırsal mahallede eşit oy alan adaylar arasında çekilen kura sonucu yeni Muhtarlar belirlendi.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir'e bağlı Horzumalayaka, Matarlı, Serinköy ve Erenköy mahallelerinde eşit oy alan adaylar arasında çekilen kura sonucu mahallelerin yeni muhtarları belirlendi.

Alaşehir merkezdeki 15 mahalleden Hacıbey, Sarısu,  Kurtuluş, Fatih ve Soğuksu Mahallesindeki 5 muhtar değişirken 10 mahallenin muhtarı ise yerini korumayı başardı.

Kırsal kesimdeki 72 mahallede ise 37 muhtar yerini korumayı başarırken 35 muhtarlıkta ise yeni isimler muhtar oldu. 

Eşit Oy Alan 4 Mahalle Muhtarını Kura Belirledi

Matarlı Mahallesi'nde eski muhtar Mustafa Meşe ve rakibi 39'ar oy alınca çekilen kura sonucu eski muhtar Mustafa Meşe yerini korudu.

Horzumalayaka Mahallesi'nde eski muhtar Erol Adıgüzel ve rakibi 118'şer oy alırken çekilen kura sonucu eski muhtar Erol Adıgüzel yerini korudu. 

Erenköy'de de mevcut muhtar ve rakibi Adem Avcı 32'şer oy alırken çekilen kura sonucu mahallenin yeni muhtarı Adem Avcı oldu.

Serinköy Mahallesinde ise mevcut muhtar ve rakibi Mustafa Akçay 40'ar oy alırken çekilen kura sonucu mahallenin yeni muhtarı Mustafa Akçay oldu. 

alaşehir haber alaşehir muhtar sonuçları alaşehir belediye seçimleri muhtar sonuçları 2019 yerel seçimleri alaşehir muhtar sonuçları