Alaşehir'de Ekonomi Toplantısı Yapıldı

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir genelinde üretilen ürünlerin, ekonomik değerlendirilmesi ve İhraç edilen mahsullerin yetiştirilmesi, üretici ve ihracatçıların mağduriyet yaşamaması için gerekli alınacak tedbir ve önlemlerin değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir'de meyve ihracatının başlamasının ardından ihracatta sorun yaşanmaması adına ilçe Kaymakamı Abdullah Uçgun başkanlığında, alınacak tedbirlerin görüşüldüğü bir toplantı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ekonomi toplantısında ilçede yetiştirilen ürünlerin bakımı, ambalajlanması, pazarlanması ve nakliyesi konularında karşılaşılan sıkıntılar ve bunların çözüm yolları değerlendirildi.

Alaşehir Kaymakamlık Makamında gerçekleştirilen toplantıya İlçe Tarım ve Ormancılık Müdür vekili, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Ticaret Borsası Başkanı, Ziraat Odası Başkanı, Ticaret denetmenleri Grup Başkanlığı, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı, Gümrük Müdürü katıldı.

Alaşehir genelinde üretilen ürünlerin ekonomik değerlendirilmesi ve İhraç edilen mahsullerin yetiştirilmesi, üretici ve ihracatçıların mağduriyet yaşamaması için gerekli alınacak tedbir ve önlemlerin değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda İlçemiz genelinde üretilen erik, kiraz, çilek, üzüm vb. mahsullerin ihraç edildiği, mahsullerden erik ve kirazın ihracatının başladığı, üretici ve ihracatçıların mağduriyet yaşamamaları için yapılacak çalışmalar, ihracat zincirinde bulunan kamu kurum ve kuruluşların, odaların gerekli önlemleri almaları kararlaştırıldı.

Toplantı sonunda İlçe Kaymakamı Abdullah UÇGUN, İhracat sezonunun Alaşehir’imize ve Ülkemize hayırlı olmasını dile getirerek, yapılan toplantının alınan kararların Alaşehir için hayırlı olması dileklerinde bulundu.

alaşehir alaşehir kaymakamı alaşehir ihracat alaşehir ihracat başladı