Alaşehir'de Eğitim Aldı, Almanya'yı Dize Getirdi

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber

Reklam
Reklam

Alaşehir'de yakın dövüş antrenörü Adem Demirci'den Muay Thai eğitimi alan Alaşehir'li Dünya Damla Yılmaz, Almanya’da yapılan MUAY THAI şampiyonasında Yıldızlar Katagorisinde tüm rakiplerini yenerek Almanya şampiyonu oldu. Şampiyon Dünya Damla Yılmaz, yeni yapılacak turnuvalar için çalışmalarını Alaşehir’de Sürdürüyor

Almanya’da yapılan MUAY THAI şampiyonasında Yıldızlar Katagorisinde Almanya  şampiyonu olan Dünya Damla Yılmaz, antrenmanları için Alaşehir’e geliyor. 31 Ocak- 6 Şubat tarihleri arasında Türkiye’de yapılacak olan Türkiye şampiyonasına  hazırlanmak için, ailesiyle birlikte, okulundan izin alarak, Alaşehir’e geldi.  Almanya’da Bad Hamburg  şehrinde oturan Alaşehirli bir ailenin kızı olan Dünya Damla Yıldız(13),  Alaşehir’de özel bir eğitim salonu olan Yakın Döğüş Antrenörü Adem Demirci ile şampiyonalara hazırlanıyor. Almanya’da okulların tatil olduğu her  zaman Alaşehir’e gelen şampiyon, şimdi de okulundan izin alarak, 31 Ocak- 6 Şubat tarihleri arasında  Antalya’da yapılacak  olan Türkiye şampiyonasına  hazırlanmak için Alaşehir’e geldi. 

Almanya’da  istediği eğitimleri verecek antrenör bulamadığı için Alaşehir’e geldiğini belirten, Almanya  şampiyonu Dünya Damla Yılmaz, Almanya’da yapılan   MUAY THAI  yarışmalarında Almanya  şampiyonu oldum.  Buraya geldiğimde fizik ve teknik olarak, gücüm çok iyi değildi.  Adem hocayla antrenman yaptıktan sonra gücüm daha da arttı. Çalışmalarımı Türkiye’de , Adem Hoca ile çalıştıktan sonra, Alamanya’da yapılan turnuvada , Almanya  şampiyonu  oldum. Şimdi Türkiye’de yapılacak olan  Türkiye şampiyonasında şampiyon olarak, Türkiye’yi Dünya şampiyonasında temsil etmek istiyorum. Dünya Şampiyonası’na  katılacak seçmelerde Türkiye şampiyonu olabilmek için ,  Alaşehir’de Adem Hoca ile çalışıyorum.  Almanya’da okullar tatil olduğu her dönemde, Alaşehir’e çalışmak için geliyorum. Şimdi de Türkiye’de yapılacak olan şampiyonaya hazırlanmak için, okulumdan izin alarak  Alaşehir’e geldim, dedi. 

Anne Halime Yılmaz,  Adem Hoca’yı tesadüfen tanıdık.  İzine gelmiştik, bu alanda çok başarılı olduğunu duyduk.  Dolayısıyla çalışmaya başladık. Çok yararlı oldu.  Her okul tatilinde, kızımı çalışması için getiriyorum. Çalışmalarımızın sonunda Almanya’da  şampiyon olduk. Şimdi de 31 Ocak- 6 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye şampiyonasına hazırlanması için,  Alaşehir’e geldik.  İnşallah yine şampiyon oluruz ve Türkiye’yı dünya şampiyonasında temsil ederiz,  dedi. 

Yakın Döğüş Antrenörü Adem Demirci, Dünya Damla Yılmaz kızımız geçen şampiyona öncesi yanımıza geldi.  Almanya’dan gezmeye geldiklerinde onlarla tanıştık.  Salonda çalışmaya başladık. Onda olan yetenekleri fark ettik, ama eksikleri  vardı. Kendisine söyledik, ailesiyle görüştük.  Daha önce denemiş olduğu ancak, başarısız olduğu , bir turnuvaya hazırladık.  Burada antrenmanları yaptı, buradan Almanya’da yapılan şampiyonaya katılmak için gitti.  Almanya’da  yapılan  MUAY THAI  şampiyonasında Yıldızlar katagorisinde  şampiyon oldu.   Almanya’da okulların tatil olduğu zaman buraya antrenmana geliyor. Şimdi de izin alarak, 31 Ocak-6 Şubat tarihlerinde yapılacak olan Türkiye şampiyonası seçmelerine katılmak için, hazırlıklarını sürdürüyor. Başarılı olarak, Türkiye’yi dünya şampiyonasında temsil edeceğini umuyoruz, dedi. 

Türkiye Şampiyonası 31 Ocak – 6 Şubat tarihleri arasında Antalya Kemer Göynük’te yapılacak. Şampiyon olan sporcular, dünya şampiyonasında Türkiye adına yarışmalara katılacaklar.


dünya damla yılmaz alaşehir karate alaşehir muay thai alaşehir karate kursu