Alaşehir'de E-Twinning'de başarı gösteren öğretmenlere belgeleri verildi

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de yürüttükleri "eTwinning projeleri ile eTwinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi" alan öğretmenlere öğretmenlere başarı belgeleri verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törenle sertifikalarını alan öğretmenler, Türkiye ve Avrupa'daki okullarla işbirliği yapmalarına imkan sağlayan online proje ağı eTwinning platformunda Alaşehir'deki okullar ürettikleri projeler ve buna bağlı olarak aldıkları kalite ödülleriyle çalışmalarını taçlandırıldılar. Projeleri kapsamında Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanan öğretmenlere ise belgeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından verildi.

Avrupa'daki okullar, öğretmenler ve öğrenciler için eğitimi geliştirmek amacıyla oluşturulan eTwinning platformunda ilçemiz Alaşehir'de görev yapan öğretmenlerce yürütülen projelerde başarılı olarak, Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi alan Raziye Ertok, Hatice Aka Okutan, Mine Işık Turgut, Neslihan Abakay Artan, Ayşe Erçetin, Orhan Tüncer ve Özlem Uluçay'a belgeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş tarafından verildi. 


alaşehir alaşehir ilçe milli eğitim büdürlüğü alaşehir ilçe milli eğitim alaşehir ilçe milli eğitim müdürü hüseyin güneş alaşehir öğretmen