Alaşehir'de Doğalgaz Çalışmaları Devam Ediyor

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de yapımı devam ederken belli bir süre ara verilen doğalgaz boru döşeme çalışmaları yeniden başladı.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir'de doğalgaz hattının şehir içi boru döşeme çalışmalarına başlandı.

Geçtiğimiz ay Kula ilçesinden Alaşehir'e doğalgaz boru hattının ulaşmasının ardından Alaşehir şehir içi boru hattının döşenmesine de başlandı. Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, MHP Alaşehir ilçe başkanı Ali Apan, AK Parti İlçe Başkanı Murat Ertürk ve yönetim kurulu üyerleri, MHP Belediye Meclis Üyesi Murat Biber ve vatandaşlar hattın döşeme çalışmaları için düzenlenen etkinliğe katıldı.

Eylül, Ekim Aylarında Kullanıma Başlanacak 

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, "Kısa zaman önce çalışmalarına başladığımız doğalgaz hattında, bugün yine tarihi bir ana öncülük ve şahitlik ederek, yedi ay sonra ilk doğalgazı Alaşehir’imize vereceğimizin müjdesini başta hanım kardeşlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızla paylaşmak istiyorum. AKSA Doğalgaz şirketiyle yapmış olduğumuz planlamalar doğrultusunda çalışmaların gerçekleştiği alanda Cumhur İttifakımızın değerli İlçe Başkanı ve yöneticilieriyle birlikte incelemelerde bulunduk. Nasip olursa önümüzdeki 3-4 ay içerisinde döşeme çalışmaları tamamlanacak. Eylül- ekim aylarında tahminen 5 bin konutumuza kadar belki de daha fazla binamıza doğalgaz verilecek. Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

alaşehir alaşehir doğalgaz alaşehirde doğalgaz doğalgaz alaşehir murat ertürk ali uçak