Alaşehir'de Dev Uyuşturucu Operasyonu

Alaşehir Manşet Haber - Manisa Emniyet Müdürlüğü'nden dev uyuşturucu operasyonu. Alaşehir, Akhisar, Salihli ve Şehzadeler ilçelerinde uyuşturucu operasyonlarında 11 şüpheli gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

 

Manisa genelinde uyuşturuya göz açtırılmıyor. Yapılan operasyonlarda 12 kilo esrar ele geçirildi. 

İlçemizde ise Asayiş Büro ekiplerince, uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenledi. Polis ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen B.D (43) ve D.Ç'yi (25)  takibe aldı. Ekipler, dün akşam saatlerinde Şeyhsinan Mahallesi'nde bulunan adrese baskın yaptı. Operasyonda yapılan aramalarda, çuval içinde saklanmış halde 10 bin 600 gram esrar maddesi eli geçirilirken 2 şüpheli gözaltına alındı ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Manisa Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama şu şekilde:

"İl Emniyet Müdürlüğümüz görevlilerince uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik 08.09.2020 ile 10.09.2020 tarihleri arasında Alaşehir, Akhisar, Salihli ve Şehzadeler ilçelerimizde gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde;

- 12 kilo 167 gram Esrar maddesi,

- 4716 adet Sentetik Ecza,

- 44,5 gram Metamfetamin maddesi,

- 98 adet Ecstasy Hap,

- 1 adet Captagon Hap,

- 22 kök Kenevir Bitkisi,

- 2,7 gram Sentetik Kannabinoid ( Bonzai ) maddesi,

- 0,7 gram Kokain  maddesi,

- 2 adet hassas terazi,

- 2 adet ruhsatsız tabanca,

- 1 adet ruhsatsız tüfek,

- 1 adet kuru sıkı tabanca,

- 16 adet ruhsatsız tabancalara ait fişek,

- 13 adet uyuşturucu madde kullanmaya yarayan aparat ele geçirilmiştir.

Konuyla ilgili 11 şüpheli şahıs uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçundan gözaltına alınmış, işlemlerinin ardından mevcutlu olarak adli makamlara sevk edileceklerdir. 

Manisa Halkının huzur ve güvenliği için Manisa Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlularla mücadelemiz aralıksız devam edecektir. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri kullanıldı. 

alaşehir uyuşturucu operasyonu alaşehir son dakika haberleri alaşehir 45 haber alaşehir uyusturucu haberleri manisa alaşehir uyuşturucu operasyonu