Alaşehir'de, Denetim Ekipleri ile Koronavirüs Toplantısı Yapıldı

Alaşehir Manşet Haber - Çin'de başlayıp kısa sürede tüm dünyaya yayılan salgın hastalık Yeni Tip Coronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında Alaşehir'de alınan ve alınması gereken tedbirler hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir'de Kaymakam Abdullah Uçgun Başkanlığı'nda Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında değerlendirme toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda, ‘Covid 19’ salgın hastalığıyla mücadele kapsamında, virüsün yayılmasını önleme amacıyla sürdürülen çalışmalar ve alınan tedbirler görüşüldü.

Toplantıda Kaymakam UÇGUN; “Salgının başladığı ilk günden beri İlçemiz genelinde tüm imkanlarımızı seferber ettik ve etmeye devam ediyoruz. İlçe Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekipleri, izolasyona tabi tutulan vatandaşlarımızı kontrol etmek için kurduğumuz mahalle denetim ekipleri, işyeri denetim ekipleri ve Vefa sosyal destek ekiplerimizle İlçemiz genelinde çalışmalarımız devam etmektedir. Sizlerin başkanlığında kurduğumuz işyeri denetim ekiplerimiz işletmelerimizi düzenli olarak denetliyorlar. Bu güne kadar yaptığınız özverili çalışmanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bu salgını milletimizin de desteğiyle hep birlikte yenebilmemiz, hepimizin kurallara uymasına bağlı. Bizler millet olarak ‘Temizlik, Maske ve Mesafe’ kuralına uyarsak virüsün yayılmasına da engel oluruz” dedi.

alaşehir koronavirüs alaşehir korona alaşehir korona haberleri alaşehir korona vaka