Alaşehir'de Daimi İşçi Alımı Yapılacak

Alaşehir Manşet Haber - Manisa ALBELTAŞ şirketinde engelli işçi ve personel olarak görev almak isteyen adaylardan; en az ilkokul mezuniyeti, çalışmasına engel olmayacak derecede %40 engelli olunması ve Alaşehir İlçesinde ikamet ediliyor olması talep edilmektedir.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir'de ikamet eden, en az ilkokul mezunu, çalışmasına engel olmayacak derecede %40 engelli işçi alımı yapılacak. 

Manisa`da faaliyetlerine devam eden belediye ile birlikte çalışmalar yürüten şirket bünyesinde engelli personel alımı yapılacağı ilan edildi.

Türkiye genelinde hem belediyeler hem de belediye bünyesinde ortak çalışmalar yürüten şirketler bünyesinde ihtiyaç duyulan personellerin ve işçilerin istihdamlarına dair çalışmalar yapılmaya devam ediliyor.

Yapılan çalışmalar neticesinde ilgili alanlara ve gerekli görülen kontenjanlara uygun olarak talep edilen istihdam bilgileri hazırlanıyor ve iş bulmak gayretinde olan adayların bilgisine sunuluyor.

Alımlar Manisa ALBELTAŞ’ta

Söz konusu personel alımı Manisa Alaşehir’de çalışmalarına devam eden ALBELTAŞ Alaşehir Belediyesi Gıda, İnşaat Malzemeleri, Taşımacılık, Temizlik Hizmet İşletmesi Madencilik Mühendislik Özel Sağlık Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş şirketinde gerçekleştirilecektir.

Engelli İşçi Statüsünde

Yapılacak olan alımlara dair bir kişilik kontenjan ayrılmış olup, başvuru yapacak olan adayların beden işçisi olarak görevlendirilmesi ve bu kriterlere uygun olacak şekilde engel oranına sahip olması gerekmektedir.

Başvuru Şartları 

Manisa ALBELTAŞ şirketinde engelli işçi ve personel olarak görev almak isteyen adaylardan; en az ilkokul mezuniyeti, çalışmasına engel olmayacak derecede %40 engelli olunması ve Alaşehir İlçesinde ikamet ediliyor olması talep edilmektedir.

Başvurular şahsen yapılacak olup, en geç 17.8.2019 mesai bitimine kadar Alaşehir Belediyesi’ne teslim edilmesi gerekmektedir.

Başvuru ilanına ilişkin resmi yazı aşağıdadır;

 


alaşehir işçi alımı alaşehir personel alımı alaşehir belediyesi iş ilanları alaşehir iş alaşehir iş ilanları 2019