Alaşehir'de Cumhuriyet Coşkusu

Alaşehir Manşet Haber - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 95. yıl dönümü, Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 7 den 70'e büyük bir coşkuyla kutlandı.

Reklam
Reklam

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 95. yıldönümü İlçemizde 7 den 70'e büyük bir coşkuyla kutlandı.
 
Kutlamalara, İlçemiz Kaymakamı Abdullah Uçgun, Belediye Başkanı Ali Uçak, Eğitim Alayı ve Garnizon Komutanı Ulş.Alb. Ali İsmail Elalmış, Alaşehir Başsavcısı Hasan Tahsin Kahraman, ilçe protokolü, askeri erkan, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.
 
29 Ekim Bayramı kutlamaları kaymakamlık makamındaki bayramlaşmayla başladı. Ardından Cumhuriyet ve Demokrasi meydanındaki törene geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal marşıyla başlayan tören Kaymakam Abdullah Uçgun, Belediye Başkanı Ali Uçak ve Garnizon Komutanı Ulş.Alb. Ali İsmail Elalmış'ın, öğrencilerin ve vatandaşlarımızın bayramını kutlamasıyla devam etti. Öğrencilerin şiirleri ile devam eden program tören geçişiyle sona erdi.
 
28 Ekim Pazar günü Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında sona eren programın ardından; ilçe protokolü, askeri erkan, öğrenciler ve yüzlerce vatandaşın katılımıyla Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştirildi.

alaşehir alaşehir cumhuriyet bayramı