Alaşehir'de Çocuk Parkında Skandal İddia: Şüpheli Kameraya Yakalandı
Alaşehir'de bir çocuk parkında aracının içinde çocuklara bakarak müstehcen davranışlarda bulunduğu iddia edilen bir şahıs, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Olayla ilgili polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.
Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Olay, İstasyon Mahallesi Doktor Sadık Ahmet Caddesi üzerinde bulunan Şehit Yusuf Hıraoğlu Parkı’nda meydana geldi.
İddiaya göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs otomobiliyle çocuk parkının yanına gelerek aracını park etti. Çevrede bulunan görgü tanıklarının iddiasına göre şahıs, parkta oyun oynayan çocuklara bakarak aracının içerisinde müstehcen hareketlerde bulundu.
Durumu fark eden çevredeki apartman sakinleri yaşananları cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı. Bir süre bölgede kalan şüpheli daha sonra aracını çalıştırarak olay yerinden uzaklaştı.
Vatandaşların ihbarı üzerine olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntüleri ile cep telefonu kayıtlarını incelemeye aldı. Şüphelinin kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.