Alaşehir'de Çiçekçiler Anneler Gününe Hazır

Alaşehir Haberleri - Ülkemizde her yıl Mayıs ayının ikinci haftası kutlanan Anneler Günü için tüm Türkiye'de olduğu gibi Alaşehir'de de hazırlıklar yapıldı.

Reklam
Reklam

 

İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelge de hafta sonu sokağa çıkma ve iş yeri açma kısıtlamasından muaf tutulan çiçekçiler, Anneler Günü için yoğun mesai yapmaya başladı.

Alaşehir’de çiçekçiler sokağa çıkma yasağından muaf tutuldukları ilk gününden itibaren çiçek taleplerine yetişmek için yoğun çaba sarf ediyor. Özellikle orkide ve Antoryum çiçeklerine yoğun ilgi var. Evden çıkamayan vatandaşlar çiçekçileri arayarak istedikleri çiçekleri sipariş veriyor, çiçekçilerde hazırladıkları çiçek demetlerini vatandaşlara ulaştırıyor. 

Alaşehir'de uzun süredir çiçekçilik sektöründe yer alan Aybüke Çiçekçilik sahibi Emine Güzel, “İçişleri Bakanlığı’nın bu hafta sonu çiçekçilere vermiş olduğu izinle evlere servisle çalışmalarımıza başladık. Telefon kadar yakın olduğumuz müşterilerimize hizmet veriyoruz. Annelerini sevindirmek isteyen vatandaşlarımız telefonla bize ulaşıyor ve bizler de hediye çiçekleri belirttikleri adreslere ulaştırıyoruz. Orkide ve Antoryum gibi çiçeklere yoğun talep var” ifadelerini kullandı. 

Annelere verilen en güzel hediyenin her zaman çiçek olduğunu belirten Emine Güzel, "Çiçek en saf duyguların temsilcisi olduğundan bu tür özel günlerde akla ilk çiçek geliyor. Hal böyle olunca da anneler gününde yoğunluk yaşıyoruz. Halkımızın annelerine hediye edecekleri çiçeklere rahatça ulaşabilmeleri için tüm çiçek hazırlıklarımızı tamamladık. Annelerini çiçek sürprizi ile sevindirmek isteyen vatandaşlarımız bizlere 0532 164 85 45 numaralı telefondan ulaşabilirler. Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum" dedi. 



alaşehir çiçekçi alaşehir aybüke Çiçekçilik alaşehir çiçekçi telefon alaşehir açık çiçekçiler