Alaşehir'de CHP İlçe Başkanlığı 18 Mart Çanakkale Şehitlerini andı

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir’de CHP İlçe Başkanlığı 18 Mart Çanakkale Şehitleri anısına pilav ve hoşaf dağıtımı yaptı. Parti binası önünde gerçekleştirilen etkinlikte, Şehitlerimiz için yapılan duanın ardından Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, CHP İlçe Başkanı Av. Gülgün Hasçelik ve Milletvekili Aday Adayları Dr. Neşe Zengin, Onur Korkmaz, Ali Aydın, Diş Hekimi Özay Erdoğan, hoşaf ve pilav dağıtımı yaptı.

Sevgi Yolu üzerindeki parti binası önünde gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu,CHP İlçe Başkanı Av. Gülgün Hasçelik, CHP Manisa Milletvekili Aday Adayı Dr. Neşe Zengin, Aktivist Onur Korkmaz, Ali Aydın, Diş Hekimi Özay Erdoğan, CHP İlçe Yönetim Kurulu, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 CHP İlçe Başkanı Av. Gülgün Hasçelik "Vatan için şehit düşen Çanakkale ve tüm şehitler için her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ve özellikle Çanakkale şehitlerimizin öğünlerinde bulunan üzüm hoşafıdağıtımını bu yılda gerçekleştiriyoruz. Üzüm hoşafı yanında pilav dağıtımı yapıyoruz. Bundan böyle her yıl 18 Mart'ta yine burada buluşmak dileğimizle, şehitlerimizin ruhları şad olsun. Vatan için savaşan şehitlerimiz, bu topraklar bizim yurdumuzdur diyerek, asla geri dönmeyi düşünmediler. Tüm şehitlerimizin ruhlarışad olsun" dedi.

 

alaşehir chp alaşehir chp milletvekili adayı