Alaşehir'de Can Pazarı Yaşandı

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir'de meydana gelen trafik kazasında devrilen minibüsteki 2 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.

Dün Salihli'de meydana gelen, tarım işçilerini taşıyan minibüsle hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 1 kişi ölmüş, 2'si ağır 24 kişi ise yaralanmıştı. Bu kazanın şoku atlatılamadan ikinci büyük kaza haberi ilçemizden geldi. Salihli'den Alaşehir yönüne gitmekte olan İbrahim Tufan yönetimindeki 07 FUN 25 plakalı minibüs, Örnekköy mevkiinde yoldan çıkarak devrildi. Edinilen bilgiye göre aracın, yola aniden fırlayan köpeğe çarpmamak için sürücüsünün direksiyon kırdığı ve bu nedenle yoldan çıkarak devrildiği öğrenildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 acil sağlık ekibi ile birlikte itfaiye ekipleri sevk edildi. Acil sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinde Gamze Çiftçi (35) ile birlikte kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi kaza yerinde yaşamını yitirdi.

Çeşitli yerlerinden yara alan 9 kişi ise ambulanslarla Alaşehir ve Salihli'deki hastanelere kaldırıldı.

 




alaşehir kaza alaşehir örnekköy kaza alaşehir trafik kazası alaşehir son dakika ölüm haberleri alaşehir son dakika kaza haberleri