Alaşehir'de 'Bu Kadar da Olmaz' Dedirten Olay!

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de yeni doğmuş 5 yavru köpek, bir çuvalın içinde çöp konteynerinin yanına bırakıldı. Olay sonrası bir hayvanseverin 5 yavru köpeği de sahiplendiği açıklandı.

Reklam
Reklam

Alaşehir'e bağlı Baklacı Mahallesi'nde kimliği belirsiz bir kişi, yeni dünyaya gelmiş 5 yavru köpeği çuval içinde, çöp konteynerinin yanına bırakarak, olay yerinden uzaklaştı.

Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, traktör römorkunun arkasındaki çuvalın içindeki çöpleri çöp konteynerine boşaltan bir kişinin, iki çuvalı kontrol ettikten sonra çöp konteynerinin yanına bıraktığı görülüyor. Çöplerini attıktan sonra yavru köpeklerin bulunduğu çuvalı yeniden kontrol eden adam, traktörüne binerek olay yerinden uzaklaşıyor.

Çuval içinden çıkarılan 5 yavru köpek, hayvan ambulansı (haybulans) ile Alaşehir Belediyesi Hayvan Bakımevine götürüldü. Ekipler, yavru köpekleri muayene ederek, karınlarını doyurdu. Yavruların sahipsiz olduğunu öğrenen bir hayvansever, yavruların hepsini sahiplenerek, bakmak için aldı.

"YAĞMUR YAĞDIĞI İÇİN İÇERİ ALDIK"
Güvenlik kamerasıyla olayın gerçekleşme anını kayıt altına alan iş yeri sahibi Mehmet Keklik ise "Dışarıya hava almak için çıkmıştık. Çöp konteyneri yanından köpek yavrusu sesleri geldi. Yaklaştığımızda çuvalın içinde köpek yavruları olduğunu gördük. Çuvaldan çıkardık. Yavrular çok küçüktü. Kendi karınlarını doyurabilecek büyüklükte değildiler. Yağmur yağıyordu. Hemen iş yeri içerisine aldık. Komşulardan süt tedarik ederek karınlarını doyurduk. Olay yerine gelen ekipler, yavruları alıp gittiler" diye konuştu.


alaşehir köpek alaşehir yavru köpek alaşehir