Alaşehir'de Bir Mahallenin Daha Su Sorunu Çözüldü

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı Osmaniye Mahallesi'nde içme suyu deposuna pompa montajı gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile su sorunu yaşayan vatandaşlara kesintisiz ve daha verimli su ulaşacak.

Reklam
Reklam

 

Osmaniye Mahallesi’nde içme suyu deposuna pompa montajı gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile su sorunu yaşayan vatandaşlara kesintisiz ve daha verimli su ulaşacak.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı, Alaşehir ilçesine bağlı Osmaniye Mahallesi’ne ulaşan suyun verimini arttırmak ve su sorunu yaşayan vatandaşlara kesintisiz ve daha sağlıklı su ulaştırmak amacıyla bir çalışma gerçekleştirdi. Mahalleye İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan kaynak suyu biriktirme deposuna pompa montajı gerçekleştirildi. Yapılan çalışma ile mahalleye daha verimli su ulaşması sağlanırken, su ulaşmayan hanelerin de sorunu çözüldü.

“Artık su sıkıntısı yaşamayacağız”

Osmaniye Mahalle Muhtarı Ramazan Karademir, “Mahallemizdeki bazı evlerde su sorunu yaşanıyordu. Suyun verimi düşmüştü. MASKİ ekiplerine bildirdik. Mevcut içme suyu deposunda pompa montajı yapıldı. Yapılan çalışma  mahallemizdeki vatandaşlarımızı da memnun etti. Artık su sorunu yaşamayacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.  

alaşehir osmaniye mahallesi alaşehir maski alaşehir osmaniye maski