Alaşehir'de Bir Eğitim Kurumu Daha Öğrencilere Kapısını Açıyor

 

Alaşehir'de Pusula Eğitim Kurumları’nın hayata geçireceği LGS hazırlık kursları 21 Haziran 2021 tarihi itibariyle yaz kursu ile beraber eğitime başlayacak.

Alaşehir'de 5. 6. 7. ve 8. sınıflar için LGS hazırlık kursu, Pusula Eğitim Kurumları çatısı altında 21 Haziran tarihinde yaz kursu ile öğrencilere kapılarını açacak. Eğitim kurumu müdürü Fatma Bahar konu ile alakalı yaptığı açıklamada: "Eğitim kurumumuz,pandemi kurallarına uygun sınıflar ile 21 Haziran tarihinde ücretsiz yaz kursuyla eğitimlere başlayacak. Alanında uzman öğretmen kadromuz ile özellikle pandemi döneminde eğitim alanında yaşanan aksaklıkları yapacak olduğumuz telafi dersleri ile kapatmayı planlıyoruz. Diğer şubelerimizde elde ettiğimiz başarıyı Alaşehir'de de yakalayacağımıza inanıyoruz. Detaylı bilgi alabilmek adına velilerimizi görüşmeye davet ediyoruz. “ ifadelerini kullandı.

Alaşehir kapalı spor salonu karşısında eğitime başlayacak olan eğitim merkezini sosyal medya hesaplarından takip edebilir, detaylı bilgi almak için 0553 074 77 22 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

https://instagram.com/alasehirpusula?utm_medium=copy_link

 

 



alaşehir alaşehir dershane alaşehir pusula eğitim alaşehir lgs