Alaşehir'de Bir Büyük Yatırım Daha Hayata Geçiyor

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber

Reklam
Reklam

Alaşehir Devlet Hastanesi yanında bulunan 5 dönümlük bahçe alanına inşa edilecek 20 birimli ağız diş sağlığı merkezinin ihalesi yapıldı. İhaleyi şehrimizin önde gelen müteahhit firmalarından Kırmızıtaşlar İnşaat 58.900.000 TL+KDV teklifle kazandı. Projede ilk kazmanın 2023 yılının Şubat-Mart aylarında vurulması bekleniyor.

Alaşehir’de dev bir proje daha hayata geçiriliyor. Doğrudan TC Sağlık Bakanlığı tarafından ihalesi yapılan Alaşehir Ağız Diş Sağlık Merkezi’nin ihalesi sonuçlandı. Türkiye’nin 4 bir tarafında birçok projeye hayat veren Alaşehir merkezli Kırmıztaşlar İnşaat A.Ş’nin kazandığı ihalede, projede ilk kazmanın Şubat sonu yada Mart başı vurulması bekleniyor. Projenin denetimi ve ödeneği doğrudan Sağlık Bakanlığı tarafından karşılanacak.

PROJE 500 GÜNDE TAMAMLANACAK

Dev proje hakkında bilgi veren ihaleyi kazanan Kırmızıtaşlar İnşaat A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Azad Kırmızıtaş, “Proje 20 üniteden oluşacak. Bodrum+Zemin+2kat ve çatı katı ile birlikte 4 bin 125 metrekare inşaat alanına sahip olacak. İhalede prosedür işlemlerinin ardından bir aksilik olmazsa, 2023 yılının Şubat sonu veya Mart başı gibi yer teslimin ardından ilk kazmanın vurulmasını bekliyoruz. Projede C35/45 cinsi beton kullanılacak. Projenin Alaşehir’e hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.”dedi.

DEMİREL: ALAŞEHİR’E HAYIRLI OLSUN

Konuyla ilgi olarak açıklamalarda bulunan AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Demirel de “Daha önce müjdesini verdiğimiz 20 birimli ağız diş sağlığı merkezinin ihalesi yapıldı. Alaşehir Devlet Hastanesi yanında bulunan 5 dönümlük bahçe alanına inşa edilecek merkezin ihalesini şehrimizin önde gelen müteahhit firmalarından Kırmızıtaşlar İnşaat 58.900.000 TL+KDV teklifle kazandı. Hem şehrimize hem de komşu ilçelere hizmet verecek bu eserin kazandırılmasında emekleri geçen milletvekillerimize, il başkanımıza, sağlık bakanlığı yetkililerine, il ve ilçe sağlık müdürlüğü idarecilerimize ve tüm emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Alaşehir’imize şimdiden hayırlı olsun. Durmak yok, hizmete devam.”şeklinde konuştu.



alaşehir devlet hastanesi ağız diş sağlığı proje alaşehir ağız diş sağlığı alaşehir diş hastanesi