Alaşehir'de Berber ve Kuaförlerde Fiyatlara Zam

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de tıraş fiatlarına yüzde 30-40 oranında zam yapıldı. Bayanlarda zam ile gelin başı bin 300 TL, Saç kesimi 150 TL oldu. Erkeklerde saç kesimi  60, sakal kesimi 30 TL oldu. Zamlı tarifeler bu gün uygulamaya konuldu. Berberler zam yapmak zorunda kaldık, derken, vatandaşlar da zamların kaçınılmaz olduğunu vurgulayarak, zamlara destek verdiler. 

Alaşehir’de girdi maliyetlerinin yüksek olması nedeniyle zam yapmak zorunda kaldıklarını belirten  erkek kuaför Deniz Eraslan,  giderlerimiz çok yüksek olduğu için zam yapmak zorunda kalıyoruz , dedi. Alaşehirli esnaf Davut Nişancı,  hayat şartları ağır, elektrik, su ve kiralar pahalı olduğu için  tüm esnaflar geçinmek için  çalışıyor. Zamlar kaçınılmaz. Suyun tonu olmuş 20 Lira.  Esnaf nasıl çıkacak bu işin içinden. Elbette zam istenir.  Yoksa dükkan kapatır, kepenkleri indirmek zorunda kalır, esnaf perişan, dedi. 

Alaşehir Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhsin Çalışkan,  şu anda bizim meslektaşlarımız  zam yapmak taraftarı değil.  Ama yaşamış olduğumuz bu hayat şartlarına göre  gerek kullanmış olduğumuz malzemeler, gerekse  evimizde tüketmiş olduğumuz, çocuklarımızın tüketmiş olduğu maddeler  yüzde 100’ün üzerinde zam yapılmış olması bizim meslektaşlarımızı da zam yapmak zorunda bıraktı. İnşallah ekonomimiz düzelir , bizde  zamları geri alırız, dedi. 

Tıraş fiatlarına yapılan zam uygulamaları dün itibariyle başladı.

Güncel zamlı fiyatlar aşağıda belirtilmiştir;


alaşehir berberler ve kuaförler esnaf ve sanatkarlar odası alaşehir berber alaşehir kuaför muhsin çalışkan