Alaşehir'de Ayı Saldırısı İddiası

Alaşehir'de vatandaşlar arasında ayı saldırısına uğradığı belirtilen bir vatandaşa ait video elden ele dolaşıyor. Horzumalayaka Mahallesi mevkiinde olduğu düşünülen ayı saldırısı olayının nerede olduğunu uzun süren çalışmalarımız sonunda bulduk.

Reklam
Reklam

Alaşehir'de ayı saldırısına uğrayan adam videosu elden ele dolaşıyor. Vatandaşlar ilçede olayın tam olarak nerede olduğunu bilmezken, Horzumalayaka Mahallesi yakınlarında olayın yaşandığı söylentisi dilden dile dolaşıyor. 

Olayı araştırmak için kolluk kuvvetleri ve bölgedeki mahalle muhtarları ile irtibata geçtik. Fakat olayın bölgede yaşanmadığı kanaatine vardık. Yaptığımız araştırmalarda olayın Kütahya'nın Dominiç İlçesinde yaşandığı bilgisine ulaştık.Karayolu üzerinde aracıyla seyir halinde bulunan bir sürücü, yola aniden çıkan ayıya aracıyla çarptı. Ayı yere düşüp can çekişmeye başladı. Bunun üzerine sürücü kazayı ve aracının aldığı zararı incelemek üzere aracından aşağı indi.YARALI AYI SÜRÜCÜYE SALDIRIP YARALADI

Ancak ne olduysa o anlarda oldu. Yaralı ayı can havliyle araç sürücüsüne saldırdı. Ne yapacağını bilemeyen sürücü kaçmaya ve ayıya karşı direnmeye çalıştı. Yaralı ayı bir süre sonra tamamen halsiz düşerek yere yığıldı ve öldü.

Sürücü ise aldığı darbeler neticesinde yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

 

alaşehir ayı saldırısı alaşehir ayı alaşehir son dakika haberleri Alaşehir haberleri