Alaşehir'de Apartman Boşluğunda Ceset Bulundu

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de bir apartmanın havalandırma boşluğunda ceset bulundu.

Reklam
Reklam


Alaşehir İstasyon Mahallesi’nde bir apartmanın havalandırma boşluğunda ceset bulundu. Cesedin ilk otopsi incelemesinde cesedin Mustafa Bayşeker’ e ait olduğu belirlendi. Mustafa Bayşeker’in  cenazesi İzmir Adli Tıbba gönderildi. 

Alaşehir İstasyon Mahallesi Akgül Sokak No:7 de bulunan 5 katlı Buket Apartmanının havalandırma boşluğunda saat 16.30 sıralarında bir ceset bulundu. Apartman boşluğundaki cesedin Mustafa Bayşeker’e ait olduğu belirlendi. 

Apartman yöneticisi  Halit  Zeynel Can bu gün apartmanda gelen kokular nedebniyle kalorifer dairesine indi. Kalorifer dairesinde kötü bir koku vardı. Havalandırma  boşluğuna bakınca, insan cesedi gördü. Polislere haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri gerekli incelemeyi yaptıktan sonra, savcılığa haber verdiler. Yapılan otopsi sonunda cesedin Mustafa bayşeker’e ait olduğu tesbit edildi. Mustafa Bayşeker’in  nasıl düştüğü veya buraya nasıl geldiği ve nasıl düştüğü araştırlıyor. 

Apartman yöneticisi Halit Zeynel Can, komşular apartmandan koku geldiğini söylediler, bende iş çıkışı bakalaım dedim. Eve geldim komşularla kalorifer dairesine indik, kokular geliyordu. Havalandırma  boşluğunda insan cesedi gördük,hemen polise haber verdik, dedi. 
 Yöneticinin  eşi Seval Can, komşumuz Cumartesi günü bir gürültü duyduğunu söyledi, bizde bağdaydık, bu gün geldik bu manzarayla karşılaştık, dedi. 

Komşu Zehra  Akdeniz,  cumartesi günü saat 21 sıralarında gezmeye gidiyorduk. Bir gürültü duyduk. Komşumuza mesaj gönderdim ve olayı anlattım, dedi. 
Mahalle sakinlerinin belirttiklerine göre olayın 24 Temmuz günü meydana geldiği tahmin ediliyor. 

Mustafa Bayşeker’in babası Ahmet Bayşeker, bazen gidip üç dört gün gelmiyordu,
 Bizde yine bir arkadaşına gitmiştir diye aramadık. Böyle bir şey olabileceğini hiç düşünmedik, dedi.



alaşehir ceset alaşehir ölüm haberleri alaşehir haber sitesi