Alaşehir'de Acemi Erler Yemin Etti

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde eğitimlerini tamamlayan acemi erler törenle yemin etti.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir Ulaştırma, Personel Okulu ve Eğitim Merkezi Eğitim Komutanlığında temel eğitimlerini tamamlayan erler için yemin töreni düzenlendi.

Alaşehir Eğitim Alay Komutanlığı'nda acemi eğitimlerini tamamlayan acemi erler için yemin töreni düzenlendi. Törene, MSB Personel Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Karaman, Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Ulaştırma, Personel Eğitim Merkez Komutanı Alb.Dr. Ümit Şükrü Ünlü, Eğitim Alay Komutanı Alb. İsmail Elalmış ile yemin edecek askerlerin aileleri ve yakınları katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, temel eğitim gören acemi erler, silah ve Türk bayrakları ile donatılmış masaların çevresinde yemin etti.

Tören geçişiyle sona eren törenin ardından yemin eden acemi erler, aileleriyle buluştu. Dereceye giren askerlere belgeleri ve hediyeleri verildi.

alaşehir ulaştırma personel okulu ve eğitim merkezi eğitim komutanlığı alaşehir askeriye alaşehir acemi birliği manisa alaşehir acemi birliği alaşehir acemi birliği yemin töreni alaşehir acemi er yemin