Alaşehir'de 4 kişiye Uyuşturucu Gözaltısı

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri ilçe genelinde denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Ekipler tarafından geçtiğimiz gece Ilıca ve Sakarya Mahallelerinde yapılan uygulamalarda uyuşturucu madde bulunduran 4 kişi daha gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği  ekipleri yaptıkları uygulamalarda Perşembe gecesi saat 02.00 sıralarında Ilıca mahallesinde durdurulan  bir otomobilde bulunan S. Ş (21)şahıstan 2 fişek halinde 1,22 gram ve 0,80 gram metamfetamin maddesi ile 1 adet regapen hap ele geçirildi.

Şüpheli S.Ş  hakkında Uyuşturucu madde içmekten göz altına alındı.

Yaşanan olaydan bir saat sonra saat 00.30 sıralarında Sakarya mahallesinde durdurulan  otomobilde bulunan bir şahıstan; 5,80 gram ve 6 gram esrar maddesi, 0,52 gram  bonzai maddesi, M.C(28) isimli  şahıstan 8 adet Regapen hap,K.İ(27)) İsimli şahıstan  6 adet 7,65 mm tabanca mermisi ele geçirildi.

Zanlılar göz altına alındı.

Polis ekipleri soruşturmayı sürdürüyor.

alaşehir uyuşturucu alaşehir uyuşturucu operasyonu manisa alaşehir uyuşturucu operasyonu alaşehir bonzai alaşehir haber sitesi