Alaşehir'de 3 ayrı kazada 3'ü ağır 6 yaralı

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de meydana gelen iki ayrı motosiklet kazası ile bir otomobilin yayaya çarpması sonucu meydana gelen 3 farklı kazada 3'ü ağır 6 vatandaşımız yaralanarak tedavi altına alındılar. 

İlk kaza dün gece 23:00 sıralarında Alaşehir-Sarıgöl yolu üzerinde Çataltepe kavşağına yakın bir mevkiide meydana geldi. Tek taraflı motorsiklet kazasında ağır yaralanan sürücü Ramazan Ç. ile motosikletteki Muhammet A., Alaşehir Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Buradaki ilk müdahalenin ardından Muhammet A. Manisa Celal Bayar Üniversite Hastanesine, diğer yaralı Ramazan Ç. ise Alaşehir Sarıkız Hastanesine sevk edildiler.

İlçede diğer kaza ise yine dün gece saatlerinde meydana geldi. Bülent Ecevit Kavşağı’nda Serkan Y. (45) yönetimindeki 45 KB 6046 plakalı otomobil ile Gökdeniz K. (16) yönetimindeki 45 AIE 726 plakalı motosiklet çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, kazada yaralanan 1'i ağır 2 kişi tedavi altına alındılar.

Güneş Gözünü Alınca Otomobiliyle Yayaya Çarptı

Alaşehir'de bu gün meydana gelen kazada ise bir sürücü güneşten gözlerinin etkilenmesi sonucu otomobiliyle yol kenarında yürüyen yayaya çarptı.

Kaza, Alaşehir'e bağlı Dağhacıyusuf Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 20 RS 696 plakalı aracın sürücüsü, güneşten gözleri etkilenince yol kenarında yürümekte olan Mehmet A. isimli vatandaşa fark etmeyerek çarptı. Çarpmanın etkisi ile yol kenarına savrulan vatandaşa ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı.

Yapılan ihbar üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edilirken yaralı Mehmet A. tedavi altına alındı. Başını ön cama vurması sonucu baş bölgesi ve ayaklarından yara alan vatandaşın sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Jandarma ekipleri kaza ile ilgili rapor tutarken, bir süre kapatılan yol tekrar trafiğe açıldı.

alaşehir kaza alaşehir trafik kazası alaşehir son dakika kaza haberleri alaşehir