Alaşehir'de 1. Amatörde Heyecan Başladı

Hafta sonu oynanan Manisa 1.Amatör küme sezonun ilk maçlarında Tepeköyspor ve Killikspor kazanan taraf olurken Yeşilyurtspor ise kaybetti.

Reklam
Reklam

 

Hafta sonu oynanan Manisa 1.Amatör küme sezonun ilk maçlarında Tepeköyspor ve Killikspor sahada gol olup yağarken kazanan taraf oldu. Yeşilyurtspor ise deplasmanda kaybetti.

Manisa 1. Amatör küme B grubu Killik Şehit Jandarma onbaşı Evren Kara Stadı nda oynanan maçta Sarıkız inşaat Killikspor Salihli Emir u 4-0 'la geçerken sezona iyi bir başlangıç yaparak şampiyonluk için iddalı olduğunu gösterdi.

Şehit Jandarma onbaşı Evren Kara Stadında her iki takım da maçtan önce şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulundular. Sarıkız inşaat Killikspor rakibine acımadı ve sahadan 4- 0 lık sonuçla ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

Maçta golleri Engin Dağcı (1) ve maçın yıldızı Veysel tam 3 gol atarak hettirik yaptı.

TEPEKÖY'DE GOL SAĞANAĞI 

Manisa 1.Amatör küme B grubunun yeni ekiplerinden Alaşehir Tepeköyspor sezonun ilk maçında rakibine gol yağdırdığı maçta 7-2 lik sonuçla stattan ayrılırken şampiyonluk yarışında bizde varız dediler. Tepeköy Stadında oynanan maçta Salihli'nin temsilcisi Kapancıspor'a acımayarak tam 7 gol birden atan Tepeköyspor oyuncuları oynadıkları oyunla göz doldurdular.

Maçta 3 er Gol ile Yiğit ile Samet maçın yıldızı ve golcüsü oldular diğer gölü ise Atilla attı. Tepeköyspor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçtan 7 -2 sonuçla ayrılırken sezondan ümitli olduklarını gösterdiler.

YEŞİLYURT DEPLASMANDA KAYBETTİ

Manisa 1. Amatör küme B grubunda diğer maç Salihli Ali ihsan Karayigit stadında oynandı. Maçta Salihligücüspor sahadan 2 Gol bularak 3 puanın sahibi oldu.

Salihli'nin köklü kliplerinden Salihligücüspor bugün Salihli Aliihsan Karayigit stadında yaptığı maçta Alaşehir temsilcisi Yeşilyurtspor'u İbrahim ve Ümmet 'in attığı gollerle 2- 0 yenerek sahadan 3 puanla ayrıldı. 

 


tepeköyspor killikspor yeşilyurtspor alaşehir amatör küme