Alaşehir Çiçekçilerinde Öğretmenler Günü Mesaisi

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de `24 Kasım Öğretmenler Günü`nün gelmesiyle birlikte çiçekçilerde yoğunluk arttı.

Reklam
Reklam

Birbirinden farklı çiçeklerin özel hazırlandığı çiçekçilere siparişler birkaç gün öncesinden gelmeye başladı. Gül, karanfil, lale ve son yıllarda fanus içerisinde figürler bulunan 'terrerium' adı verilen hediyelik eşyalar Öğretmenler Günü'nde en çok alınan ürünler arasında.

"Bu tarz günlerin favori çiçeği gül"

Alaşehir'de Venüs Çiçekçilik işletmecisi Bilge Bozdağ, Öğretmenler Günü için yoğun bir hazırlık temposunda olduklarını belirtti. Bu tarz günlerin favori çiçeğin 'gül' olduğunu söyleyen Bozdağ, "Gülün haricinde orkide, geçmiş yıllara oranla bu sene daha fazla ilgi görüyor. Son yıllarda da terrerium denilen hediyelik eşya da sıkça tercih ediliyor" dedi.

Venüs Çiçekçilikte 24 Kasım Öğretmenler gününe özel kampanyaların ve özel hediyelik eşyaların da bulunduğunu belirten Bozdağ; “24 Kasım 1928 tarihinde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Millet Mektepleri Başöğretmenliği” unvanını kabul ettiği günü, 1981 yılından itibaren, her yıl, hep birlikte "Öğretmenler Günü" olarak kutlamaktayız. Öğretmenlerimizin bu özel gününde Venüs Çiçekçilik olarak tüm Alaşehir'de halkımıza hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Değerli öğretmenlerimize özel kampanyalı çiçeklerimizle tüm öğrenci ve velilerimizin hizmetindeyiz. 24 Kasım Öğretmenler Günü için çiçek siparişlerini almaya başladık. Şehir dışından çeşit çeşit çiçekler ve hediyelik eşyalar getirttik" dedi.

Öğretmenleri İçin Eski Öğrenciler de Yoğun İlgi Gösteriyor

Öğretmenler günü dolayısıyla öğrencilerden ziyade okullarından mezun olan gençlerin de yoğun ilgi gösterdiğini belirten Bilge Bozdağ; "Öğretmenlerini mutlu etmek için bu özel günde hediyelik eşya ve çiçek almaya gelen öğrencilerin yanı sıra bu sene eski öğrenciler de rağbet gösteriyor. Mezun oldukları okuldaki öğretmenlerini unutmayan eski öğrenciler genelde hediyelik eşya tarzı ürünler alıyorlar" ifadelerini kullandı.

Alaşehir'de hizmete açıldığı günden itibaren çeşitli indirim ve kampanyalar ile gündeme gelen Venüs Çiçekçilik, kaliteli hizmet anlayışından ödün vermiyor. Venüs Çiçekçilik, 0505 071 5005 numaralı telefondan da sipariş kabul ediyor. 

alaşehir çiçekçi alaşehir çiçekçi numarası alaşehir çiçekçiler alaşehir çiçek alaşehir venüs çiçekçilik