Alaşehir CHP'den Çirkin Saldırıya Kınama

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir CHP İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Koç'a yapılan saldırıyı kınadı.

Reklam
Reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Alaşehir İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz, yapılan saldırıda sadece Halil Koç'un değil tüm Alaşehir'in kolunun kırıldığını söyledi.

CHP ilçe başkanı Ahmet Akgündüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe lokalinde düzenlediği basın toplantısında dün akşam saatlerinde Alaşehir Belediye Başkan Yardımcısı Halil Koç'a yapılan saldırıyı kınadı. Toplantıya CHP ilçe yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Yapılan saldırıda sadece Belediye Başkan Yardımcısı Halil Koç'un değil tüm Alaşehir'in kolunun kırıldığını kaydeden Akgündüz yaptığı açıklamada,"Değerli Alaşehir Halkı;

Dün akşam saat 19:00 sularında Alaşehir Belediye Başkan Yardımcımız sayın Halil Koç’a aracına binmek üzereyken sokak ortasında 2 kişi tarafından haince bir saldırıda bulunulmuştur. Saldırı sonucu yalnız Sayın Halil Koç’un değil başta Alaşehir Belediye Başkanımız Ahmet Öküzcüoğlu olmak üzere tüm Alaşehirlilerin kolu kırılmıştır. 

Dün akşam yaşanan bu üzücü hadisenin ve seçim süreci başladığı günden bu yana Alaşehirimizde meydana gelen benzeri olayların artık son bulmasını diliyoruz.

Osmaniye Mahallesinde, başkanımızın işletmesinde, seçim günü sandıklarda, şehir merkezinde bir akaryakıt istasyonunda gerçekleşen silahlı saldırıların arkasında Alaşehir’deki yönetim anlayışının değişmesini istemeyen şehir eşkiyalarının ve rant çetelerinin zihniyetini olduğunu düşünüyoruz.

Demokratik hukuk devletlerinde şiddetin her türlüsü suçtur ve şiddete destek olmak, göz yummak  aynı suça iştirak etmektir. Bu gibi şiddet olaylarının son bulması için, toplumsal birlik ve beraberliğimize zarar gelmemesi için sessizliğimizi koruyor ve Alaşehir halkını sağduyulu davranmaya davet ediyoruz.

Bu olayın faillerinin gerekli cezayı alacağına olan inancımızla, Sayın Halil Koç’a ve Alaşehir halkına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz."




alaşehir alaşehir haberleri alaşehir 45 haber alaşehir olay ahmet akgündüz alaşehir chp alaşehir belediye başkan yardımcısı halil koç saldırı