Alaşehir Belediyesine, 50 Yaşını Geçmemiş 10 Kamu Hizmetleri İşçisi Alımı Yapılacak

Alaşehir Belediyesi bünyesinde, tam zamanlı ve belirli süreli görev verilecek 10 kamu hizmet işçisi alımı yapılacaktır. Belediye bünyesinde geçici süreli istihdam edilecek 10 işçi alımı başvuru süresi 4 Nisan 2024 tarihinde başladı.

Reklam
Reklam

Belediye 10 Garson işçi alımı gerçekleştirecektir. İşçi Alımı için üst yaş 50 olarak belirtilmiştir. Belirli süreli istihdam edilecek 10 Kamu Hizmet işçi alımı iş başvuru süreci yazımızdan hemen inceleyebilirsiniz.

Belediye 10 Garson Alımı Başvuru Zamanı

İlçe belediyesi Kamu Hizmetlerinin yapılabilmesi için işçi personel alımı yapacaktır. Adaylar iş başvurularını 7 Nisan 2024 tarihi itibari ile iş başvuruları sona erene kadar iş başvuruları yapılabilecektir.

Belediye 10 İşçi Alımı İş Başvuru Evrakları

Garson işçi olarak çalışacak 10 geçici Kamu hizmet işçisi alımı için iş başvurusu yapacak adaylar Nüfus cüzdan fotokopisi, İkametgah belgesi, SGK Hizmet döküm belgesi, Diploma İŞKUR Kaydı belgesi, Adli sicil kaydı belgesi, askerlik durum belgesi erkek adaylar için istenilecektir.

10 Kamu Hizmetleri İşçisi Alımı Başvuru Şartları

Türk vatandaşı olmak. En az İlkokul mezunu olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak. 50 yaşını geçmemiş olmak. Askerlikle ilişiği olmamak. Tecilli veya muaf olmak. Vardiyalı çalışma engeli olmamak. Sağlık sorunu olmamak. Emekli veya Emekliliği hak etmemiş olmak. Yasadışı ve ideolojik herhangi bir eylemde bulunmamış olmak. Alaşehir ilçesinde ikamet ediyor olmak.

Manisa Alaşehir Belediyesi 10 işçi Alımı Başvuru Adresi

Alaşehir Belediyesi bünyesinde çalışmak isteyen 10 garson işçi alımı için adaylar iş başvurularını Yenice Mah. Beşeylül Caddesi No: 30 Alaşehir / Manisa adresine iş başvuru süresi içinde başvuru belgeleri ile birlikte iş başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Haber Kaynağı: Kamupersonelalımı.com

alaşehir belediyesi işçi alımı alaşehir işçi alımı alaşehir belediye personel alımı alaşehir belediye işçi alımı işçi alımı personel alımı