Alaşehir Belediyesi'nden Bayram Hazırlığı

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde tüm birimleri ile alarma geçti.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde tüm birimleri ile alarma geçti.Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala vatandaşlarımızın iyi bir bayram geçirmesi için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Temizlik İşleri Görevinin Başında 

Temizlik işleri müdürlüğü ekiplerimiz Ramazan Bayramında da vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için 7/24 görevinin başında çalışmalarına devam edecek.

BOZUK YOLLARA MÜDAHALE

Fen İşleri müdürlüğü yolların bakım ve onarımdan geçerken, bazı yollarda yama asfalt, bazılarında ise asfalt döküm çalışmaları yapılıyor, kaldırım, parke ve bordürler döşeniyor.

PARKLAR VE YEŞİL ALANLAR BAYRAMA HAZIRLANIYOR

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde budama, ot kesimi ve temizlik çalışmalarına hız verdi. İlçe genelinde parklar, yol kenarları ve kaldırımlar baştan aşağı gözden geçirilip temizleniyor. Belediye ekipleri Alaşehir genelinde vatandaşların yoğun olarak kullandıkları park ve yollarda gereken temizlik çalışmalarını yapıyor.

Zabıta Müdürlüğü Tam Kadro Görevinin Başında

Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşların huzur, sağlık ve esenliği için tam kadro hizmette. Özellikle hafta sonu kent genelinde beklenen bayram hareketliliği için başta şehir merkezi olmak üzere pazar kurulan tüm belde ve mahallelerde alınacak tedbirler en üst seviyeye çıkartılarak vatandaşların geçmişte olduğu gibi bu bayramda da sorunsuz bir bayram geçirmesi için zabıtanın görev sahasında ki bütün önlemler alındı.Vatandaşlarımız 153 nolu ihbar hattından istek ve sorunlarını iletebilecek.

alaşehir alaşehir belediyesi alaşehir zabıta alaşehir park bahçeler