Alaşehir Belediye Başkanı İstifa Etti

Alaşehir ilçesinin MHP'li Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban 24 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti.

Reklam
Reklam

Başkan Karaçoban’ın istifasının ardından yarın bir açıklama yapması bekleniyor.

KARAÇOBAN, İYİ PARTİDEN İDDİASI...
Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, milletvekili aday adaylığı için belediye başkanlığından istifa etti. Karaçoban'ın hangi partiden aday olacağı belirtilmedi.

İYİ PARTİDEN BAŞVURU YAPTI İDDİASI

Gökhan Karaçoban'in hangi partiden aday adayı olacağı belirtilmemesine rağmen İYİ Parti Sarıgöl İlçe Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Gökhan Karaçoban'ın İYİ Partiden Manisa milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunduğu duyuruldu.

Gökhan Karaçoban kimdir?

05 Ağustos 1963 yılında İzmir'de dünyaya gelen Gökhan KARAÇOBAN, ilkokulunu İzmir'de, ortaöğrenimini Alaşehir Ortaokulu'nda, lise öğrenimini Söke Lisesi'nde bitirerek, Üniversite hayatını Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde tamamlamıştır.

2009-2011 yılları arasında Alaşehir Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevini sürdürürken, Alaşehir Belediye Başkanı Kadir Daş’ın genel seçimler nedeniyle istifa etmesi üzerine, 15 Mart 2011 tarihinde toplanan Alaşehir Belediye Meclisince oy çokluğuyla Alaşehir Belediye Başkanlığına seçilen Karaçoban daha sonra girdiği seçimi de kazanarak 7 yıldır başkanlık görevini yürütüyordu. 

15 Mart 2011 tarihinden itibaren Belediye Başkanlığını sürdüren ve iyi derecede İngilizce bilen Gökhan KARAÇOBAN, evli ve iki çocuk babasıdır.

gökhan karaçoban istifa etti gökhan karaçoban alaşehir