Alaşehir Art Arda Gelen İntihar Haberleri ile Sarsıldı

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber-Alaşehir son bir hafta içerisinde yaşanan üçüncü intihar haberi ile sarsıldı.

İlk intihar haberi 9 Mart tarihinde Horzumkeserler Mahallesinden geldi. Çifçilik yapan ve 4 çocuk babası olan Ç.K. bunalıma girerek hayvan ahırında kendisini iple tavana asarak yaşamına son vermişti. Yakınları, intihar eden Ç.K.'nın asılı halde olduğunu görünce durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirilmiş ve yapılan kontrolde, Ç.K.'nın hayatını kaybettiği belirlenmişti.

İlçede bir gecede iki intihar

Alaşehir’de bir gecede iki ayrı intihar vakası daha yaşandı. İlk intihar vakası Sarısu Mahallesi İsmet Paşa Caddesi’nde yaşandı.

Alaşehir’de seyyar pazarcılık yapan bir çocuk babası Zeki Yetiş(58), dün öğlen saatlerinde Soğuksu Mahallesi Şehit Nuri Caddesi üzerinde bulunan evinden, ayrıldı. Akşam eve dönmeyince aranmaya başlandı. Sarısu Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde bulunan ve kullanılmayan boş olan evlerine baktıklarında, evin bahçesinde kendisini iple tavana asılmış durumda bulundu.

İkinci intihar olayında da esnaflık yapan Osman Güngör (40) sabah 08.00 sıralarında Hacıbey Mahallesi Çeşneli Sokak üzerinde bulunan evinde kendisini iple tavana astı. Oğlu S.G tarafından ipi kesilen Osman Güngör 112 ekipleri tarafından Alaşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Osman Güngör kurtarılamadı.

Her iki intiharın nedenleri belirlenemezken, polis olaylarla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.



osman güngör intihar zeki yetiş intihar alaşehir son dakika ölüm haberleri alaşehir intihar alaşehir 45 haber