Alaşehir 24 Haziran 2018 seçim sonuçları, Alaşehir'de son durum nedir?

Alaşehir'de nefesler 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekili genel seçimleri için tutuldu. Peki Alaşehir'de oy oranları ne durumda, hangi parti önde? Alaşehir'de son durum nedir? İşte 24 Haziran Alaşehir seçim sonuçları ve cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları..

Reklam
Reklam

Alaşehir Manşet Haber, 2018 canlı seçim sonuçlarını sizler için hazırladığı özel sayfada okuyucularına sunuyor.24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekili genel seçimleri sonuçları heyecanla beklenirken Alaşehir oy oranları Manşet ekibi tarafından araştırılıyor. Peki Alaşehir’de son durum nedir? Alaşehir'de hangi parti önde? 24 Haziran 2018  Alaşehir seçim sonuçları ve oy oranlarını haber sitemizden öğrenebilirsiniz.

MANİSA GENELİ CUMHURBAŞKANI ve MİLLETVEKİLİ SONUÇLARI

Manisa genelinde cumhurbaşkanlığı seçimlerinde SALİHLİ ve SARIGÖL Muharem İnce, diğer 15 ilçe Recep Tayyip Erdoğan dedi.İşte oy oranları;

Manisa genelinde milletvekili seçimlerinde SALİHLİ, SARIGÖL ve GÖLMARMARA ilçelerinde CHP diğer 14 ilçede AK Parti 1. parti seçildi. İşte oy oranları;

Alaşehir'de %100 oranında açılan sandıklardan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim sonuçları listesi ekibimizce hazırlandı. Buna göre Cumhurbaşkanlığı seçiminde Alaşehir'de açılan sandıklardan %44,18'lik oran ile Recep Tayyip Erdoğan çıkarken, %37,13'lük oran ile Muharrem İnce ve %13,55'lik oran ile de Meral Akşener çıktı. Milletvekilliği seçimlerinde ise Cumhur İttifakına %47,69 (AK Parti, MHP) , Millet İttifakına ise (CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi) %45,76'lık oran çıktı.

Alaşehir'de Milletvekilliği seçimlerinde parti sıralaması şöyle; 

AK parti %35,20

CHP %29,07

İYİ Parti %15,33

MHP %11,75

Saadet Partisi %1,08 oranında oy almıştır.

Manisa'dan Milletveli olarak TBMM'ye gidecek isimler;

MANİSA AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ

Murat Baybatur
Uğur Aydemir
İsmail Bilen
Semra Kaplan Kıvırcık
Mehmet Ali Özkan

MANİSA CHP MİLLETVEKİLLERİ

Özgür Özel
Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu
Bekir Başevirgen

MANİSA MHP MİLLETVEKİLİ
Erkan Akçay

MANİSA İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ
Tamer Akkal

TÜRKİYE GENELİ OY ORANLARI


 

 

alaşehir 2018 seçim sonuçları alaşehir cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları alaşehir seçim 2018 2018 manisa milletvekilleri