Akıl Ve Zeka Oyunları İl Birincisi Alaşehir'den

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'li İlkokul 4. sınıf öğrencisi Berat Aydın, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen 'Akıl ve Zeka Oyunları' yarışmasında il birincisi oldu.

Reklam
Reklam

 

Türkiye genelinde düzenlenen ’Akıl ve Zeka Oyunları’ ilkokul kategorisinde dört dalda yapılan il finali ile Türkiye Zeka Oyunları Yarışması il elemeleri sonuçlandı. Alaşehir Fatih İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Berat Aydın, ilkokul kategorisi Pentago oyunu alanında il birincisi olarak, Antalya’da yapılacak olan Türkiye Finalinde Manisa’yı temsil edecek. Alaşehir Fatih İlkokulu öğrencisi Berat Aydın’a birincilik sertifikasını Alaşehir İlçe Milli Eğitimi Müdürü Hüseyin Güneş verdi.

Başarısıyla göğsümüzü kabartan başarılı öğrenci Berat Aydın'ı tebrik eden Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, "Antalya'da yapılacak olan Türkiye Finalinde başta Berat Aydın olmak üzere ilimizi temsil edecek olan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dilerim. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi canı gönülden kutlarım" dedi.



alaşehir İlçe milli eğitim müdürü hüseyin güneş alaşehir alaşehir ilçe milli eğitim ’akıl ve zeka oyunları’ manisa