AK Parti'nin iftarına yoğun katılım

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - AK Parti Alaşehir İlçe Yönetim Kurulu tarafından Tatlıcı Kenan Düğün Salonu'nda verilen iftara yoğun katılım oldu.

AK Parti Alaşehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde 2 bin 500'den fazla vatandaş birlikte iftar yaptı. Tatlıcı Kenan Düğün Salonu'nda gerçekleşen iftar programına AK Parti MYK Üyesi Murat Baybatur, İl Başkanı Salih Hızlı, Milletvekili adayları Yaşar Demirel ve Ahmet Palabıyık, MHP İlçe Başkanı Alperen Altıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, muhtarlar, mahalle temsilcileri, davetliler ile yaşanan deprem felaketi sonrası ilçemizde misafir edilen depremzedeler katıldı.

İftar programında br konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Fedayi Kozan, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak genel seçimlere değindi. Yapılacak seçimin bir kader seçimi olduğuna dikkat çeken Kozan, "Birileri çıkıyor, 100 yıllık Cumhuriyeti değiştirmekten bahsediyor. Birileri, terör örgütü sözde liderleri çıkıyor arka arkaya Millet İttifakı adayına destek açıklaması yapıyor. Kapalı kapılar arkasında terör örgütü PKK'ya ve onun siyasi uzantısı olan partiye ne sözler veriliyor bilen yok. Birlik ve beraberliğimizi, ülkemizi, bayrağımızı, vatanımızı korumak için, Cumhurbaşkanımızla başlayan kalkınma hamlemizin devamı için AK Parti ve Cumhur İttifakımızla birlikte yola devam etmeliyiz. İftarımıza, gönül soframıza katılımınız için teşekkür ediyoruz" dedi.




ak parti alaşehir alaşehir ak parti alaşehir iftar fedai kozan alaşehir