AK Parti'li Vekilden Alaşehir Ziyareti

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Alaşehir'de Baklacı ve Killik Mahallelerindeki kuru üzüm alım yerlerini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Baklacı ve Killik Mahallelerindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan Alaşehir ziyareti kapsamında ilk olarak AK Parti Alaşehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada ilçe yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek teşkilat çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu. İlçe teşkilatı ziyareti sonrası Baklacı ve Killik Mahallelerindeki kuru üzüm alım yerlerini ziyaret eden Mehmet Ali Özkan'a TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, TMO Bölge Müdürü Hüseyin Kılboz, AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Demirel ve yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler. Burada üzüm alımlarıyla ilgili üreticilerini taleplerini dinleyen vekil vatandaşlar ile istişare ederek, çözüm yolları hakkında önerilerini paylaştı. Daha sonra Baklacı ve Killik Mahallelerini ziyaret eden eden Özkan, vatandaşlarla bir araya geldi.

TMO'daki Sorunlar Pazartesi Gününden İtibaren Çözülecek

AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Demirel, TMO’nun alım merkezlerinde bu seneki alımların yeni başlamış olması hasebiyle bazı sıkıntıların meydana geldiğini belirterek, "İlçe Teşkilatı olarak sorunların çözümüne yönelik çabalarımız aralıksız sürüyor. Vatandaşlarımızın bize ulaştırmış oldukları sorunların çözümü için TMO yetkilileri aralıksız çalışıyor. TMO'da sıra almada yaşanan sıkıntılar Pazartesi gününden itibaren çözülecek. Önümüzdeki günlerde Tepeköy Mahallemizde 10 bin metrekarelik yeni bir kuru üzüm alım merkezini devreye sokacağız. Yoğun bir başvuru söz konusu çok kısa bir sürede 70 bin ton müracaat alındı. Aralık ayının sonuna kadar alımların devam edeceği bilgisini aldık. Üreticilerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi için teşkilat olarak bizler ile birlikte Milletvekillerimiz de sürekli sahada. Sorunlar kısa sürede çözüme kavuşturulacak. Bizlerle birlikte, sorunların çözümü için sürekli çaba gösteren Bölge Milletvekillerimiz ile birlikte başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, sayın Tarım Bakanımıza, Bakan Yardımcılarımıza, TMO Genel Müdürümüze ve ilgili tüm bürokratlarımıza Manisa'lı üzüm üreticilerimize verdikleri destekten dolayı şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. 







tmo tmo üzüm tmo üzüm alım alaşehir tmo